Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Ονοματολογία...

ΣΤΟ επίκεντρο των σεναρίων ανασχηματισμού – ένεκα Βατοπαιδίου –το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένα υπουργείο για την πολιτική ηγεσία του οποίου υπάρχει – προφανώς - έντονο ενδιαφέρον στο νομό Λάρισας.
Τα ονόματα που ακούγονται σε πολιτικοδημοσιογραφικοαγροτικούς κύκλους – άλα της – είναι πολλά και αυξάνονται καθημερινά.
Κυρίαρχο είναι το όνομα του Μεσσήνιου βουλευτή Αντώνη Σαμαρά. Έπονται όλοι οι Θεσσαλοί υφυπουργοί. Ακούγεται ότι θα προαχθεί και θα αναλάβει το υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης ένας εκ των Χρήστου Ζώη (Λάρισας, Εσωτερικών), Θανάση Νάκου (Μαγνησίας, Εσωτερικών), Νίκου Λέγκα (Τρικάλων, Οικονομικών) και Σπύρου Ταλιαδούρου (Καρδίτσας, Παιδείας).
Κυκλοφορεί επίσης και το όνομα του Αντώνη Μπέζα, υφυπουργός Οικονομικών κι αυτός εκ Θεσπρωτίας που ούτως ή άλλως ασχολείται με πολλά αγροτικά θέματα.

ΠΑΜΠΟΛΛΑ είναι και τα σενάρια για τους υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης. Στα σενάρια αυτά συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα και των άλλων δύο Λαρισαίων βουλευτών Μάξιμου Χαρακόπουλου και Κώστα Αγοραστού (κι όσο περνούν οι ημέρες θα ακούγονται περισσότερα – το ζήτημα βεβαίως δεν είναι τι ακούγεται στη Λάρισα αλλά τι κυκλοφορεί στη... Ραφήνα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου