Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ...

Είναι γνωστό ότι ο βουλευτής της ΝΔ στο Υπόλοιπο Αττικής κατάγεται από την Καρδίτσα.
Διαβάστε τι πήγε να πάθει ο άνθρωπος.

Όπως μεταδίδει το http://nonews-news.blogspot.com/, "μεγάλη αναστάτωση και προβλήματα προκάλεσαν άγνωστοι στο βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Καντερέ, παραβιάζοντας το e-mail του. Όλο το απόγευμα χθες, έστελναν με την υπογραφή του σε διάφορους παραλήπτες, ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο της, κι ότι ο ίδιος παραιτείται, κι άλλα πολλά".

Πανικός στη Ρηγίλλης

Τα e-mail σε διάφορους παραλήπτες με την υπογραφή του Καντερέ και τους υπαινιγμούς παραίτησής του από το κόμμα, άναψαν φωτιές. Η κυβέρνηση, με μια τέτοια παραίτηση, έχανε τη δεδηλωμένη. Ειδοποιήθηκε ο πρωθυπουργός. "Πρόεδρε, αυτά...γράφει στο e-mail. Τον ψάχνουμε για εξηγήσεις, αλλά δεν το βρίσκουμε" . Ο Καραμανλής ζήτησε να το βρουν επειγόντως, να δουν τις διαθέσεις του και να τον ενημερώσουν άμεσα. Ο καημένος ο Καντερές κοιμόταν(που να 'ξερε ότι εκείνη την ώρα η τύχη του δούλευε) . Όταν ξύπνησε, χτύπησε τηλεφωνικά 15 "προσοχές" και δήλωσε ταπεινά αφοσίωση στον Πρόεδρο και το κόμμα.Μέχρι να το βρουν, όμως, η ψυχή τους είχε πάει στην Κούλουρη...

Φοιτητής είναι ο ύποπτος. Ο Καντερές είχε hotmail. Έσπασε τους κωδικούς του, μπήκε μέσα, έφτιαξε ένα περιποιημένο κείμενο και άρχισε να το στέλνει σε, περίπου, 300 άτομα, πολιτικούς κυρίως και δημοσιογράφους.

Τι έλεγε στο κείμενο:

"Mε μεγάλη λύπη παρατηρώ τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Νιώθω απέραντη πικρία και οργή για την επίθεση του κόμματος το οποίο υπηρετώ, εναντίον της νεολαίας, των εργαζομένων, των μεταναστών αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε αντιστέκεται στα συμφέροντα που εξυπηρετούμε και θέλουμε να επιβάλουμε.Ντροπιάζομαι με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τα θέματα, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.Θα μου πείτε, "είναι το κόμμα σας" και "είστε μέρους αυτού του συστήματος". Όχι κύριοι. Επειδή ακριβώς δεν θέλω να είμαι μέρος του συστήματος αυτού, της σαπίλας, που δεν έχει σχέση με τους οραματισμούς μου, υποβάλλω δημόσια την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από το βουλευτικό αξίωμα και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ μου από τη Νέα Δημοκρατία. Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου που θα περιέχει το μήνυμα αυτό.Συγχωρέστε με για τα λόγια και τον τρόπο που επιλέγω για τη δημοσιοποίηση, αλλά είναι μεγάλη η αγανάκτησή μου.Θα ήθελα τέλος να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους νέους ή μη που αντιστέκονται, κατεβαίνουν στους δρόμους, πιστεύουν και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία. Συμπαράσταση στην οικογένεια του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε. Συμπαράσταση στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα που δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο της στις 23/12/2008 ενώ γύριζε από την δουλειά της.

Ειλικρινά δικός σας,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ωραίο δεν ήταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου