Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο μπλόκο των αγροτών

Άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ τάχθηκε υπερ του αγώνα των αγροτών.
Ιδού το κείμενο που διένειμε ο πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και πολιτευτής της ΝΔ στο Νομού Καρδίτσας.

Δίπλα στους αγρότες του νομού μας, την ώρα που αυτοί παλεύουν για λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, βρέθηκε το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς με επίσκεψή του στο μπλόκο των αγροτών της Καρδίτσας στην εθνική οδό έξω από τη Λάρισα.
Ο κ. Παππάς άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες των ανθρώπων της υπαίθρου και τόνισε ότι θεωρεί χρέος του να βρίσκεται τούτες τις ώρες στον τόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα και να ενώνει και τις δικές του προσπάθειες με τον αγώνα των αγροτών.
Στις συναντήσεις του με τους αγρότες είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο κ. Χατζηγάκης, εκφράζοντας την άποψη ότι η Κυβέρνηση βλέπει το πρόβλημα με ευαισθησία προσπαθώντας να βρει την καλύτερη δυνατή λύση στα πλαίσια μιας πολύ δύσκολης παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας.
Ήμουν παρών στις μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών πριν από 10 χρόνια, καταθέτοντας ψήφισμα υπέρ του αγώνα τους ως πρόεδρος εργαζομένων στο χώρο εργασίας μου και είμαι και σήμερα δίπλα τους, βλέποντας ανάμεσά τους πολλά ίδια πρόσωπα να έχουν τις ίδιες αγωνίες για την επιβίωσή τους και για την παραμονή στη γη τους και κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι’ αυτό – αντίθετα οφείλουν όλοι να τους ακούσουν με προσοχή, υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου