Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Αγώνας ζωής και θανάτου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται σήμερα στις 3:00μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας την Καλλιθέα με την στήριξη των φιλάθλων που θα τους συμπαρασταθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ηλυσιακού εκτός έδρας άλλαξε άρδην το κλίμα στην ομάδα , αλλά για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει σήμερα να κατακτηθεί το τρίποντο που θα ανεβάσει και άλλο την ομάδα στη βαθμολογία
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός αγώνα είναι οι Γεωργαντζιάς , Κωστέλος, Μανούκας, Γιαχάγια, Παπαμαργαρίτης, Καραμανλής ενώ αυτοί που την απαρτίζουν είναι οι παρακάτω:
Μπρέλλας, Πίτκας, Αγγελόπουλος, Αμαραντίδης, Γιώτας, Δούκας, Κουρτεσιώτης, Μπιτέλης, Μπλέτσας, Μπουντούρης, Κυπαρίσης, Παληγεώργος, Ζαχαριέφσκι, Βούκοβιτς, Φονσέκα, Σόποφ, Μάριαν, Μελαμπιανάκης, Σάββας, Σέλακ.
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, αν κρίνουμε από το τελευταίο διπλό της ομάδας οι Μπρέλλας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μάριαν, Δούκας, Παληγεώργος, Βούκοβιτς, Φονσέκα, Ζαχαριέφκι, Μπουντούρης, Κυπαρίσης είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν με ενδεχόμενο πάντα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Στυλιαράς του Συνδέσμου Αιτ/νιας με βοηθούς τους κ.κ Ασημάκη και του ιδίου Συνδέσμου και Λιανό από τη Βοιωτία.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα για την παραμονή στην Β' Εθνική Κατηγορία.

Συνάντηση της Διοίκησης με τους αρχηγούς

Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ η Διοίκηση της Αναγέννησης συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας(Μπουντούρης, Δούκας, Ζαχαριέφσκι, Χατζηρίζος ), και συζήτησαν το θέμα που έχει προκύψει με την καθυστέρηση στις πληρωμές του. Η όλη κουβέντα πάντως έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκε η υπόσχεση ότι την εβδομάδα που έρχεται οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά. Να πούμε ότι για τον συγκεκριμένο λόγο έχει κάνει προσφυγή ο Γεωργαντζιάς που αποκλείστηκε από τη σημερινή αποστολή.


Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα 2-0 (7’ Γέβτζοβιτς, 49’ Δεινόπαπας)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα
Εθνικός-Απόλλων Καλαμαριάς
Ατρόμητος-Ηλυσιακός
Βέροια-Διαγόρας
Ιωνικός-Ολυμπιακός Βόλου
Καστοριά-Καλαμάτα
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Καβάλα-Εθνικός Αστέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου