Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Οι δεκαεννέα (19 ) ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς και απαρτίζουν την αποστολή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι εξής:
Κώστας Μπρέλλας, Βαγγέλης Πίτκας, Θανάσης Σάββας, Χρήστος Δούκας, Σρέτζιαν Ζαχαριέφσκι, Βασίλης Μπλέτσας, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Γιώργος Παληγεώργος, Σωκράτης Μπουντούρης, Κώστας Κουρτεσιώτης, Γιώργος Μπιτέλης, Κώστας Γιώτας, Σειντού Γιαχάγια, Βλάνταν Βούκοβιτς, Λουτσιάνο Φονσέκα, Γιώργος Μελαμπιανάκης Μίρκο Σέλακ, Θωμάς Μανούκας, Χρήστος Κωστέλλος.
Εκτός πλάνων είναι οι Μάκης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Αμαραντίδης, Αρσεν Μαριάν, Πέταρ Σοπόφ, Δημήτρης Καραμανλής, Άγγελος Χατζηρίζος, Μάριος Παπαμαργαρίτης, Σπύρος Γκόβαρης, Δημήτρης Γιουργούσης, Κώστας Γεωργαντζιάς.
Το ματς που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων στις 15.00 το απόγευμα, θα διευθύνει ο κ. Κ. Μαζαράκης από το σύνδεσμο Κοζάνης. Πρώτος βοηθός είναι ο κ. Γ. Μενέξης και δεύτερος βοηθός ορίστηκε ο κ. Στ. Σαπαρδάνης του συνδέσμου Σερρών.
Από τον σύνδεσμο Θες/νίκης είναι ο τέταρτος βοηθός ο κ. Ι. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου