Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

"Η χώρα σε κρίση, το ΠΑΣΟΚ η μόνη λύση"


Εκδήλωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του κόμματος αυτή την Παρασκευή με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Παπουτσή
Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες για την Πράσινη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, για το Χωροταξικό πρόγραμμα της χώρας και την αγροτική οικονομία


Σειρά νέων εκδηλώσεων και ομιλιών έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ για το επόμενο χρονικό διάστημα και αρχής γενομένης από αυτή την Παρασκευή που θα βρίσκεται στο Νομό μας ο βουλευτής του κόμματος κ. Χρήστος Παπουτσής. Όπως ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος, ο Γραμματέας της τοπικής Ν.Ε. κ. Θανάσης Σίσκος, ο κ. Παπουτσής θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30μμ στην "Κέντια" με θέμα "Η χώρα σε κρίση – Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη λύση στο πρόβλημα". Ο κ. Παπουτσής θα βρίσκεται στην Καρδίτσα και το Σάββατο και το πρωί θα πραγματοποιήσει βόλτα στην αγορά της πόλης.
Δεν αποκλείεται, πάντως, και την Κυριακή να έχουμε επίσης κάποια σημαντική έλευση στην περιοχή μας.
Επίσης, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο θα διοργανώσει θεματική εκδήλωση για τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης με θέμα "Πράσινη ανάπτυξη και περιβάλλον – Νέες μορφές ενέργειας – Το πρόγραμμα του κινήματος" με πιθανό ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος και υπεύθυνο του αντίστοιχου Τομέα κ. Φίλιππο Σαχινίδη.
Τον Απρίλιο, από την άλλη, θα ακολουθήσει μία ακόμη εκδήλωση για τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, με θέμα αυτή τη φορά που θα έχει να κάνει με το νέο Χωροταξικό πρόγραμμα της χώρας και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ επ ΄ αυτού.
Τέλος, γίνεται γνωστό ότι το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του κινήματος θα οργανώσει εκδηλώσεις στους Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού με θέμα ΄΄Προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αγροτική οικονομία΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου