Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Άρωμα Καρδίτσας…

Ο Γιάννης Ραχωβίτσας έγινε Αττικάρχης
Ο Χρήστος Φράγγος έγινε επιτελάρχης

Δύο Καρδιτσιώτες κρίθηκαν στα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας

Φράγκος και Ραχωβίτσας έγιναν επιτελάρχης και Αττικάρχης αντίστοιχα.

Αποστρατεύτηκαν Αναγνώστου και Σκώτης



Υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Βασιλείου Τσιατούρα και με τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνήλθε σήμερα το Συμβούλιο Κρίσεως Αντιστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Συμβούλιο Κρίσεως, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες, τους Αντιστρατήγους κ.κ. Γρηγόριο Αναγνώστου, Στέφανο Σκότη, Δημήτριο Μπουλούκο, Αντώνιο Μπάμιατζη στους οποίους απένειμε τον τίτλο του επιτίμου της θέσης που κατείχαν.
Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Βασίλειου Τσιατούρα τοποθετήθηκαν οι τέσσερις Αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,
Ο Αντιστράτηγος Χρήστος Φράγγος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,
Ο Αντιστράτηγος Αποστολίδης Στέργιος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και
Ο Αντιστράτηγος Οικονόμου Ελευθέριος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος.
Επίσης, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τοποθετήθηκε ο Γιάννης Ραχωβίτσας.
Τέλος, στη θέση του Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής διάδοχος του Μπαλάκου, είναι ο Δικόπουλος.

Οι Καρδιτσιώτες

Έντονο Καρδιτσιώτικο ενδιαφέρον είχε το χθεσινό συμβούλιο για τις κρίσεις τις Ελληνικής Αστυνομίας.
Το συμβούλιο αποστράτευσε τον Στέφανο Σκώτη που κατάγεται από το Κρυονέρι και μέχρι χθες ήταν Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αποστρατεύτηκε επίσης ο Αντιστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου σήμερα Υπαρχηγός της .Ελληνικής Αστυνομίας που κατάγεται από τα Βραγκιανά.
Όμως, στην ηγεσία της ΕΛΑΣ υπάρχουν επίσης Καρδιτσιώτες.
Ο Αντιστράτηγος Χρήστος Φράγγος που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στην θέση του Στέφανου Σκώτη, κατάγεται από το Καταφύγι.
Τέλος, ο Γιάννης Ραχωβίτσας που κατάγεται από το Φανάρι Καρδίτσας, αναμένεται ορίστηκε διευθυντής στην ΓΑΔΑ, δηλαδή, Αττικάρχης, από γενικός αστυνομικός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας που ήταν μέχρι χθες.
Είναι μια δικαίωση του Γιάννη Ραχωβίτσα επονομαζόμενο και Κάλλαχαν λόγω των μεγάλων επιτυχιών του στην πάταξη κυκλωμάτων διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών όταν υπηρετούσε ως προϊστάμενος του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής. Επίσης, ήταν ο αξιωματικός που έστειλε η ΕΛΑΣ στα Ζωνιανά την περίοδο που όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε τα πρωτόγνωρα γεγονότα από την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου