Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ...

Στην πρώτη προπόνηση για την νέα περίοδο της Αναγέννησης Καρδίτσας, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομίνικος Βερίλλης.
Πλην όμως έφαγε το κράξιμο της ζωής του. Οι φίλαθλοι, όταν πήρε το μικρόφωνο να ευχηθεί στους παίκτες, άρχισαν να τον κράζουν.
Αιτία; Μα η καθυστέρηση της κατασκευής της ανατολικής κερκίδας που έχει περιορίσει τον αριθμό των φιλάθλων στις 3000 την ώρα που χιλιάδες ακόμη φίλαθλοι είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.
Ο δήμος Καρδίτσας καθυστερεί χαρακτηριστικά την κατασκευή με την δικαιολογία ότι δεν έχει χρήματα. Η κερκίδα χρειάζεται γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ, ενώ πριν 15 μέρες οι πολιτικοί της ΝΔ του νομού Καρδίτσας ανακοίνωσαν ότι ο ΟΠΑΠ θα χρηματοδοτήσει το έργο με 500.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα από που θα βρεθούν. Όμως, ο δήμαρχος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα την παραμικρή δήλωση για να πει πια είναι η θέση του επί του θέματος.
1ον Φτάνουν τα λεφτά ή δεν φτάνουν;
2ον Αν δεν φτάνουν γιατί δεν το λέει; Μήπως δεν θέλει να κοντράρει τον Σιούφα που τελευταία παιρνούν μήνα του μέλιτος; Και αν είναι έτσι, αφού πάιρνει την υπόθεση πάνω του, τότε γιατί διαμαρτύρεται που τον κράζουν;
3ον Αν φτάνουν τα χρήματα γιατί δεν προχωράει διαδικασίες κατασκευής;
Όλα αυτά οι φίλαθλοι τα ξέρουν και τα συζητάνε καθημερινά. Μόνο ο Δήμαρχος νόμιζε ότι μπορεί να τους βάλει όλους στον ύπνο.
Μέχρι που ήρθε το κράξιμο και κατάλαβε ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Το θέμα όμως είναι ότι με το ρυθμό που πάει η υπόθεση θα βγει και αυτός ο χειμώνας και κερκίδα μπορεί να μην έχουμε. Αν γίνει αυτό, τότε θα έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν οι διοικούντες της ομάδας. Πως να επενδύσει κάποιος όταν χάνει ένα σωρό έσοδα από εισιτήρια;
Αυτά όμως ο κ. Δήμαρχος δεν τα καταλαβαίνει. Διότι ως δημόσιος υπάλληλος δεν ξέρει τι σημαίνει επιχείρηση. Έτσι έγινε και με τον δήμο. Οι δημότες περίμεναν να μειωθεί το χρέος του δήμου, αλλά αυτό αυξάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου