Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Φεστιβάλ Λίμνης Πλαστήρας στο Νεοχώρι Καρδίτσας

Ο Καρδιτσιώτης Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας
3000 άνθρωποι, είδαν στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στη Λίμνη Πλαστήρα τους ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ - ΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
Η μεγάλη επιτυχία των γνωστών καλλιτεχνών συνεχίστηκε στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στη Λίμνη Πλαστήρα.
Παρά την βροχή που έπεσε πριν ελάχιστες ώρες, την ώρα της συναυλίας η ατμόσφαιρα ήταν θαυμάσια και συντέλεσε στο να έρθουν φίλοι της μουσικής από την Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.
Το φεστιβάλ των λιμνών Πλαστήρα και Σμοκόβου που διοργανώνει η Νομαρχία Καρδίτσας στέφεται από μεγάλη επιτυχία.
Φέτος, οι συναυλίες δεν έχουν εισιτήριο μιας και η Νομαρχία εξασφάλισε χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ και το Υπουργείο Εσωτερικών με παρέμβαση του υφυπουργού Παιδείας Σπύρου Ταλιαδούρου.
Η συναυλία τελείωσε πριν λίγη ώρα και εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (έναν από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες), τον πολυτάλαντος & πολυπράγμων Δημήτρη Σταρόβα, και την εντυπωσιακή Ζίνα Αρβανιτίδη, (κόρη του τραγουδιστή Πασχάλη) αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν και ο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος τραγουδοποιός- «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος που κατάγεται από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας.
Ο Αλκιβιάδης έδειξε ότι το μέλλον είναι όλο δικό του και εμείς οι Καρδιτσιώτες είμαστε χαρούμενοι που τον είχαμε κοντά μας.

Το Σάββατο το φεστιβάλ συνεχίζεται με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου